Читај ми!

Maloletnici demolirali školu u Jazovniku?

Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu, policija će podneti krivičnu prijavu protiv A. S. (19) i Višem javnom tužilaštvu protiv tri maloletne osobe iz okoline Vladimiraca, koji se sumnjiče da su demolirali prostorije škole u Jazovniku.

Šabačka policija rasvetlila je krivično delo koje se dogodilo u četvororazrednoj školi u Jazovniku, opština Vladimirci.

Zbog postojanja "osnova sumnje da su izvršili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari", policija će Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu podneti krivičnu prijavu protiv A.S. (1995) i Višem javnom tužilaštvu protiv tri maloletne osobe iz okoline Vladimiraca.

Pretpostavlja se da su njih četvorica, 27. januara prilikom nasilnog ulaska u podrumske prostorije sekirom koju su pronašli oštetili ekspanzionu bocu na sistemu za grejanje i kanalizacione cevi.

Takođe se sumnja da su se nakon toga, pomoću merdevina, popeli do prozora na učionici i otvorili ga, zatim ušli u unutrašnjost školskih prostorija i u svim učionicama razbili predmete i oborili peći na čvrsto gorivo.

Njih četvorica se sumnjiče da su nasilno ušli i u prostorije Predškolske ustanove "Suncokreti" koja je u sklopu škole, i izvršili premetačinu, razbacali i oštetili inventar.

rts.sabac@rts.rs
+381 15 353 269

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи