Читај ми!

Karte za rukomet u prodaji

U podne je na internetu počela prodaja karata za Evropsko prvenstvo u ženskom rukometu koje se u decembru igra u Srbiji. Gradovi domaćini su Beograd, Novi Sad, Vršac i Niš.

Cene dnevnih karata za Evropsko prvenstvo u rukometu za žene je od šest evra u kvalifikacijama do 150 evra za najbolja mesta u finalnom danu. Na svaki komplet kupljen do 15. oktobra kupci imaju popust od 20 odsto.

Za grupu B u Nišu najviše se interesuju makedonski navijači. Pored njihove reprezentacije, tu će igrati i Švedska, Francuska i Danska.

"Nadamo se da će više od 80 odsto hale biti naši navijači. Kao i na prvenstvu za muškarce u januaru organizovaćemo "Makedonsku kuću" u Nišu. Imali smo lepo iskustvu u januaru i pokušaćemo da to ponovimo u decembru", kaže Marjan Načevski iz Rukometne federacije Makedonije.

U Nišu će se igrati šest utakmica kvalifikacione faze. Iako naša reprezentacija igra u Beogradu, dosta domaćih ljubitelja rukometa biće i na Čairu.

Svetislav Jovanović, trener RK Naisa Niš kaže da je velika čast gledati ovde u Nišu te vrhunske rukometne utakmice.

"Mi treneri idemo na ta velika takmičenja gde god da su - da li je to Norveška, Danska, Rusija ili Makedonija. Moramo to da pratimo, jer je kvalitet rukometa sve bolji i igra se sve brže i brže", dodaje Jovanović.

Prvenstvo se igra od 4. do 16. decembra. Srbija je za domaćina izabrana između 12 kandidata, nakon što je Holandija odustala od organizacije prvenstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво