Читај ми!

Moj dan za naš grad

U akciji čišćenja snega u Užicu "Moj dan za naš grad" učestvovalo više od 1.500 građana, sva javna preduzeća i na desetine privatnih firmi, ustanova i udruženja.

Štab za vanredne situacije Užica organizovao je veliku akciju čišćenja i uklanjanja snega sa najfrekventnijih gradskih ulica i ostalih javnih površina.

"Grad u kome živimo zaslužuje da svakodnevno pokazujemo odgovornost prema zajedničkim dobrima", kaže se u pozivu građanima da se uključe u akciju "Moj dan za naš grad".

Užičani su pozvani da pokažu solidarnost i da zajedno, u skladu sa svojim mogućnostima, doprinesu da se grad očisti od snega.

I Užičani su se odazvali! Svako ko je mogao poneo je lopate i alatke za razbijanje leda, a za učešće u akciji prijavljivali su u svojoj mesnoj zajednici ili u Gradskoj upravi.

U akciji "Moj dan za naš grad" učestvovalo je  više od 1.500  građana, sva javna i na desetine privatnih preduzeća, ustanova i udruženja, među kojima i lovci, ribolovci, dobrovoljni davaoci krvi, sportisti, navijači i Kolo srpskih sestara. Grad je angažovao i pedesetak vozila za čišćenje i odvoženje snega.

Danas u Užicu, iako je neradni dan, dežuraju sve službe javnog sektora neophodne za normalno funkcionisanje grada.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво