Читај ми!

Poštenje nagrađeno radnim mestom

Konobarica Marina Moračanin, koja je vlasniku vratila torbu punu novca koju je zaboravio u kafiću, nagrađena za poštenje prijemom u radni odnos u Policijskoj upravi Kruševac.

Postupak Marine Moračanin, konobarice iz Kruševca, koja je vratila torbicu sa većom količinom novca vlasniku koji ju je zaboravio u kafiću, naišao je na opšte odobravanje u javnosti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije otišlo je dalje od pohvala, jer je lično poštenje itekako važan podatak u biografiji. Načelnik Policijske uprave Kruševac Miljan Petrović danas je Marini Moračanin uručio rešenje o stalnom radnom odnosu.

U MUP-u navode da u torbi nije bilo 200.000 evra, kako se u medijima govorilo, vecć velika suma deviza koju je vlasnik zaradio u inostranstvu tokom 40 godina rada.

Marina Moračanin, koja će raditi na upravnim poslovima u kruševačkoj Policijskoj upravi, smatra da nije bilo potrebe za podizanjem medijske buke oko njenog gesta.

Dvadesetosmogodišnja Kruševljanka koja živi sa sedmogodišnjom ćerkom i suprugom, kao podstanar, nijednog trenutka nije imala dilemu šta da uradi sa pronađenim novcem.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи