Uspešna akcija ivanjičkog Crvenog krsta

Uspešno je realizovana još jedna akcija Crvenog krsta Ivanjica - zimska kampanja Dobrovoljog davanja krvi. Crveni krst Ivanjice zahvaljuje svim sugrađanima za iskazanu plemenitost, humanost i poklonjeno vreme u ime svih onih kojima će krv biti potrebna u narednom periodu.

Pozivu Crvenog krsta Ivanjica odazvalo se 156 potencijalnih davalaca krvi, a dragocenu tečnost dalo je 140 Ivanjičana, njih 31 - prvi put.

Ova akcija je i podsticaj građanima da daju krv redovno i pomognu svim ljudima kojima je potreban ovaj vid lečenja i terapije.

"Ako svi redovno dajemo krv, omogućavamo da sistem zdravstvene zaštite ima uslove za pravovremenu terapiju krvlju i krvnim produktima svima koji se leče, a kojima je transfuzija krvi medicinski indikovana", kažu u ivanjičkom Crvenom krstu.

Crveni krst Ivanjice zahvaljuje svim sugrađanima za iskazanu plemenitost, humanost i poklonjeno vreme u ime svih onih kojima će krv biti potrebna u narednom periodu:

"Hvala dragim volonterima, saradnicima, medijima koji su se uključili u promociju i organizaciju akcije i doprineli njenoj uspešnoj realizaciji."

broj komentara 0 pošalji komentar