Političari na biračkim mestima

Svoje biračko pravo iskoristili su političari i glasali za odbornike Skupštine Grada Beograda.

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić glasao je, nešto posle 9.15, na biračkom mestu broj 27 na Novom Beogradu. Vučić je na biračko mesto došao u pratnji ćerke Milice.

Građansku dužnost iskoristila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i glasala u opštini Savski venac.

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić glasao je na biračkom mestu broj 35 u opštini Savski venac. Dačić je glasao u prisustvu supruge i sina Luke, koji je danas glasao prvi put.  

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović glasao je na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Borislav Pekić". Stefanović je građansku dužnost obavio zajedno sa suprugom.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović glasala je na biračkom mestu broj 35 u Mesnoj zajednici "Dedinje". Na glasanje je došla sa partnerom, sinom i psom Sunčicom. 

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović glasao je na biračkom mestu broj tri na Vračaru. Ministar Popović bio je prvi glasač na ovom izbornom mestu i potpisao je kontrolni listić.

Među prvima je glasao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Građansku dužnost obavio je u Gerontološkom centru na Vračaru, na biračkom mestu broj 11.

Svoju građansku dužnost obavili su i ministri Jadranka Joksimović, Nela Kuburović, Aleksandar Vulin, Zoran Đorđević, Mladen Šarčević, Branko Ružić. 

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik glasao je na biračkom mestu broj 34 u opštini Savski venac.  

Glasanje kandidata sa izbornih lista  

Prvi sa liste "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić glasao je na biračkom mestu jedan u Muzičkoj školi "Mokranjac", u Krunskoj ulici. Radojičić je na glasanje došao sa suprugom Tijanom. Kandidati za odbornike sa iste liste – Siniša Mali, Goran Vesić, Irena Vujović, Aja Jung, Ljiljana Marković, Vesna Stanojević i košarkaš Goran Grbović takođe su iskoristili svoje biračko pravo.

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija (JS)" Aleksandar Antić glasao je na Zvezdari. 

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević glasao je na biračkom mestu broj 20, u opštini Stari grad. 

Dragan Đilas, nosilac liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" i kandidat za gradonačelnika Beograda, glasao je na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović", na Vračaru.

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) i jedan od lidera koalicije koja podržava kandidaturu Dragan Đilasa, Saša Janković, glasao je na Novom Beogradu. 

Predsednik Demokratske stranke i, takođe, kandidat za gradonačelnika Dragan Šutanovac glasao je u Mesnoj zajednici Novo Mirijevo u pratnji sinova.   

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj glasao je na biračkom mestu broj 96 u Osnovnoj školi "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici.

Kandidat SRS-a za gradonačelnika Miljan Damjanović glasao je na izbornom mestu broj 21 na Zvezdari. 

Miloš Jovanović, predsednik DSS-a i kandidat za gradonačelnika, glasao je na Vračaru u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović".

Aleksandar Šapić, prvi sa liste "Aleksandar Šapić – Gradonačelnik", glasao je na biračkom mestu 44 u Osnovnoj školi "Ivan Gundulić" na Novom Beogradu.  

Lider LDP-a Čedomir Jovanović glasao je na Novom Beogradu sa suprugom.  

Milica Đurđević Stamenkovski, kandidat za gradonačelnika sa liste "Beograd ima snage – Zavetnici", glasala je na biračkom 34 na Voždovcu. 

Marko Bastać, nosilac liste "Šta radite, bre", glasao je na Starom gradu.  

Nosilac izborne liste "Predrag Marković – Pokret obnove Kraljevine Srbije" Predrag Marković glasao je u Rakovici, na izbornom mestu broj dva. 

Na biračkom mestu 40 na Ceraku, u opštini Čukarica, glasao je Saša Radulović, jedan od lidera koalicije "Dosta je bilo – Dveri, Da ovi odu a da se oni ne vrate". 

Neboša Žugić, prvi na listi "Zelena stranka Srbije", glasao je u svojoj izbornoj jedinici.  

Prvi na listi "Inicijativa Ne davimo Beograd – Žuta patka – Čiji grad, naš grad – Ksenija Radovanović" Dobrica Veselinović glasao je na biračkom mestu broj 8, u bloku 22 na Novom Beogradu.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи