Deo opozicije podržao studentkinju Tijanu Hegić

Predstavnici nekoliko opozicionih stranaka okupili su se ispred Prekršajnog suda u Beogradu, gde je u toku postupak protiv studenata Tijane Hegić i Uroša Elekovića, jer su, posle predsedničkih izbora, bez odobrenja MUP-a organizovali protetste.

Skupu podrške prisustvovali su Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić, Borko Stefanović, Janko Veselinović, Dragan Šutanovac, Balša Božović i Zoran Živković.

Uroš Eleković je inače kandidat na beogradskim izborima koalicije okupljene oko DS i predsednik foruma mladih Nove stranke, a novinarima je rekao da je "kriv", ukoliko je krivica što je javno iskazao svoje mišljenje.

Hegićeva je nešto kasnije novinarima rekla da su pred Beogradom izbori i da "vlast klimavo stoji", prenosi Tanjug.

Na pitanje da li su okupljanja ispred suda pritisak na tu instituciju, Hegić je rekla da sud treba slobodno da odluči, ali se postavlja pitanje da li je pritisak na sud sve ostalo što se događa.

Okupljeni su delili ištampane papire sa likom vlasnika TV Pink Željka Mitrovica i političkog analitičara Dejana Vuka Stankovića, koji su prikazani "kao optuženi, koji su fotografisani u policijskoj stanici".

U međuvremenu, predsednik sindikata Sloga u GSP Beograd i kandidat za odbornika liste "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!" Nebojša Aleksić izjavio je da je zbog svog sindikalnog i političkog angažmana smenjen i degradiran sa radnog mesta u tom, prenosi Fonet.

Raspoređen sam na radno mesto higijeničara na terminusu u Sremčici. Na putu od kuće do posla i posla do kuće menja šest autobuskih linija, putujem više od tri sata, istakao je Aleksić i pozvao sugrađane da glasaju za listu pod brojem 11.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи