Protest aktivista "Šta radite bre" ispred kancelarije Tome File

Kandidati i aktivisti Grupe građana "Šta radite bre – Marko Bastać" organizovali su protestno okupljanje ispred kancelarije advokata Tome File, u znak protesta zbog njegovih izjava u kojima je, kažu, veličao lik i delo Zvezdana Jovanovića, osuđenog za atentat na Zorana Đinđića.

Oni su sa razglasa puštali citate ubijenog premijera Srbije, a zaposlenima u kancelariji "Fila" predali audio snimak Đinđićevih govora i pravosnažnu presudu Zvezdanu Jovanoviću.

"Naša je obaveza da čuvamo Zoranov sistem vrednosti od onih koji bi da i posle smrti pucaju u Đinđića", navodi se u saopštenju Grupe građana "Šta radite bre".

Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać" podnela je danas prijavu Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zbog, kako je saopštila, bespravnih radova na objektu u prolazu između Čika Ljubine i Knez Mihailove ulice u centru Beograda.

"Već duže vreme upozoravamo na bahate investitore i izvođače radova koji maltretiraju ceo kvart, tako što bespravno zatvaraju prolaze, uznemiravaju stanare i obavljaju radove koji su izvan onih za koje su dobili dozvole", navedeno je u saopštenju.

"Šta radite bre - Marko Bastać" ukazuje na ogradu na javnoj površini, neisticanje table i slične radnje i očekuje brzu reakciju inspekcijskih službi.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво