Jeremić: Izbori šansa za promenu

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je da su predstojeći beogradski izbori najveća prilika za promene u proteklih šest godina koja se ne sme propustiti jer u suprotnom preti opasnost od "potpunog srastanja" države i organizovanog kriminala, saopšteno je iz te stranke.

"Ako se proces fuzije države i organizovanog kriminala uspešno završi, promene će biti neuporedivo teže i tada sve postaje moguće u najgorem smislu", rekao je Jeremić na tribini  "Razvoj Beograda i podrška preduzetništvu" u Mirijevu.

Jeremić je naveo da će lista "Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" sigurno ostvariti na beogradskim izborima najbolji rezultat od svih opozicionih grupacija.

"Vlast Srpske napredne stranke pada ako i ostale liste prave opozicije uspeju da izvedu svoje birače na glasanje, a Socijalistička partija Srbije ostane ispod cenzusa", rekao je Jeremić.

"Više nego ikada od 2012. godine postoji šansa za promenu vlasti koja će krenuti iz Beograda, a zatim će režim pasti u celoj Srbiji", rekao je Jeremić i dodao "da je razvoj slobodnog preduzetništva jedna od centralnih tačaka programa te partije, dok je vlast SNS suštinski neprijatelj preduzetništva jer ono podrazumeva slobodno mišljenje, a režim čini sve da otera misleće ljude".

Vlasnici malih i srednjih preduzeća su u razgovoru sa Jeremićem istakli da su njihovi najveći problemi "visoki nameti na plate, favorizovanje stranih investitora, nemogućnost planiranja izdataka za porez i mešanje SNS-a u sve pore poslovanja", saopštila je Narodna stranka.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи