DJB i Dveri: Hipodrom je pitanje tradicije

Hipodrom je pitanje tradicije, i trke su se održavale i 1999. u toku NATO agresije na istom mestu, što je još jedan od razloga rekla je Sabina Knežević, kandidat za odbornika liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate“ i navela da se protive planu za izmeštanje hipodroma sa Careve ćuprije. 

"Mi nećemo hipodrom lepši i bolji na nekom drugom mestu, mi hoćemo da hipodrom ostane ovde gde jeste više od stotinu godina", naglasila je ona, dodajući da naši vrhunski sportisti osvajaju prva mesta u konjičkim disciplinama širom sveta, dok se njihova matična kuća gasi.

Pozvala je sve Beograđane kojima je do Beograda stalo da 4. marta izađu na izbore, da iskoriste svoje pravo glasa, da njihov glas ne ode onima koji će "prekinuti tradiciju dužu od veka".

Ranije danas "Dosta je bilo" pozvao je četiri televizije da organizuju predizborni TV duel uživo predsednika DJB Saše Radulovića i predsednika Opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

"Zbog velikog interesovanja javnosti, molimo Vas da u što kraćem roku organizujete ovu emisiju. Tema duela su predstojeći beogradski izbori. Saši Raduloviću odgovara bilo koji dan i vreme", navodi DJB u dopisu, koji je, kako je saopšteno, upućen generalnom direktoru RTS-a Draganu Bujoševiću, generalnoj direktorki TV Prva i TV O2 Manji Grčić i glavnom i odgovornom uredniku informativnog programa TV N1 Jugoslavu Ćosiću.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво