Đilas: Za toalete u Starom dvoru vlast dala 13 miliona

Kandidat za gradonačelnika Beograda i nosilac liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!" Dragan Đilas izneo je podatak da je gradska vlast donela odluku da 13.200.000 dinara, odnosno 110.000 evra, utroši na sređivanje toaleta u zgradi Starog dvora, gde su kancelarije Siniše Malog, Gorana Vesića i ostalih gradskih čelnika.

Dragan Đilas je ispred Skupštine grada pokazao stranicu iz gradskog budžeta koja to dokazuje, navodi se u saopštenju.

"Da li je moguće da u današnje vreme kada naša deca idu u škole koje su u lošem stanju i na granici raspadanja, kada su ulice prepune rupa, kada milion problema imamo u gradu, vlast troši 13 miliona i 200 hiljada dinara na sanaciju sopstvenog toaleta", upitao je Đilas.

Đilas je pozvao Beograđane da izađu na izbore 4. marta i spreče ovakve poteze gradskih vlasti koji se kose za zdravim razumom.

PSG: Vlast tone u diktaturu 

Pokret slobodnih građana upozorio je, povodom najave proterivanja iz Srbije novinara Filipa Bertišana, da vlast Aleksandra Vučića svakog dana tone u sve dublju diktaturu.

"Uskoro će svi koji ne misle kao Vučić i formalno biti proglašeni za 'pretnju javnom redu i nacionalnoj bezbednosti' kao što su MUP i BIA proglasile Bertišana", istakao je predsednik Pokreta Saša Janković.

"Bertišan je belgijski državljanin, novinar, dopisnik brojnih stranih medija, oženjen našom državljankom i u Srbiji živi duže od decenije", što je, kako se navodi u saopštenju PSG, dovoljno da mu se dozvoli trajni boravak.

Umesto toga, kako se dodaje, "zbog objektivnih i profesionalnih tekstova režim Aleksandra Vučića ga tera iz zemlje koja mu je postala dom".

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи