Šapić predstavio model za Beograd

Kandidat za gradonačelnika i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, predstavio je u utorak koncept razvoja Beograda i tim od 20 stručnjaka koji bi, u slučaju da on bude na čelu Beograda, bili na odgovornim mestima u Gradskoj upravi.

"Za razliku od ostalih političkih stranaka i organizacija nismo akcentovali konkretne tačke u našem programu jer mislimo da je neozbiljno praviti program u 10, 20 ili 50 tačaka. Takvih tačaka bi trebalo da bude pet ili šest hiljada u jednoj ozbiljnoj Gradskoj upravi", rekao je Šapić.

U oviru koncepta razvoja Beograda iza kog stoji Šapić, prioriteti su briga o ljudima, pre svega, deci i najstarijim sugrađanima, infrastukturni razvoj Beograda, unapređenju rada lokalne administracije, uređenju zelenih površina, obrazovanje, nauka, kultura i umetnosti, sport, i poboljšanje sistema zdravstvene zaštite Beograđana, navodi se u saopštenju.

Šapić je rekao da će model razvoja Beograda biti pravac kojim se u proteklih šest godina razvijao Novi Beograd.

Ali, naravno, sa daleko većim kapacitetima, nadležnostima i instrumentima koje sa sobom Gradska uprava nosi, u odnosu na jednu gradsku opštinu koja ima daleko skromnije mogućnosti, istakao je Šapić.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво