Predstavnici POKS-a sa delegacijom Udruženja Krajišnika i monarhista

Kandidat za gradonačelnika liste "Pokret obnove Kraljevine Srbije" Vojislav Mihailović izjavio je da, ukoliko se obnovi kraljevina, srpski kralj neće biti kralj samo Srbije, nego i svim Srbima u svetu, kao i Republike Srpske, ako građani tog entiteta to budu želeli.

Nosilac liste Pokreta Predrag Marković, Mihailović i poslanik Žika Gojković razgovarali su sa delegacijom Udruženja Krajišnika i monarhista, na čelu sa predsednikom Stevom Karanovićem, navodi se u saopštenju.

Predstavnici "Pokreta obnove Kraljevine Srbije" upoznali su ovo udruženje sa programom stranke i svim prednostima koje monarhističko uređenje ima u odnosu na republikansko i kako bi se to odrazilo i na Srbe u Republici Srpskoj i rasejanju.

Oni su naveli primer da je britanska kraljica Elizabeta Druga, bez obzira na suverenost država, u isto vreme kraljica ne samo Velike Britanije, nego i Kanade, Australije, Novog Zelanda, Jamajke, Barbadosa, Bahama, Grenade, Papue Nove Gvineje, Solomonskih Ostrva, Tuvalua, Svete Lucije, Sent Vinsenta i Grenadina, Antigve i Barbude i Sent Kitsa i Nevisa.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво