Aleksandar Šešelj: Želimo Beograd na srpski način

Kandidat SRS za gradonaccelnika Beograda, Miljan Damjanović i zamenik šefa izbornog štaba Aleksandar Šešelj predstavili su danas, u okviru izborne kampanje, programsku ideju bratimljenja srpske prestonice sa severnom prestonicom Rusije - Sankt Peterburgom.

Predstvnici radikala su programsku ideju bratimljena predstavili sugrađanima, koji su se na simboličan način okupili ispred poslednjeg ruskog cara Nikolaja Drugog.

"Republika Srbija i Ruska Federacija su dve prijateljske zemlje, a Srbi i Rusi su dva bratska naroda. Naš cilj je da nakon ovih izbora ostvarimo saradnju, da pobratimimo Beograd sa Sankt Peterburgom, severnom prestonicom Rusije, drugim najvećim gradom u Rusiji, ne samo u socijalnoj, ekonomskoj, kulturnoj već i u infrastrukturnoj sferi", rekao je Aleksandar Šesselj.

Dodao je da u Sankt Peterburgu postoji metro koji je najdubli na svetu, koji je jedan od najboljih i koji, u proseku, kasni dva minuta godišnje.

"Mi želimo da učestvujemo u vlasti nakon ovih izbora, želimo da dovedemo Rusiju u Beograd", rekao je Aleksandar Šešelj i dodao:"Želimo Beograd na srpski način!".

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво