SRS: Da nastavimo započete projekte na Paliluli

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, obišao je naselja na levoj obali Dunava koja pripadaju Opštini Palilula. Poručeno je da će SRS insistirati da se projekti započeti u toj opštini, u kojoj participiraju u vlasti, nastave i u ovoj godini i narednoj godini.

Zamenik predsednika Opštine Palilula, Darko Paunović, upoznao je Damjanovića kako sa problemima na opštini, tako i sa onim što je urađeno u prethodnih 18 meseci otkako je Srpska radikalna stranka deo vlasti na Paliluli.

"SRS je tražila da se iz kapitalnog budžeta, koji je dobijen od grada Beograda, deo u vrednosti od 100 miliona dinara iskoristi za asfaltiranje putne infrastrukture. Asfaltirane su 42 ulice na levoj obali Dunava u toku 2017. godine. Mi ćemo, kao SRS, insistirati na tome da se nastavi sa ovim projektima i u narednoj godini, kao i u godini koja dolazi nakon nje, da bi se sve ono što nikada nije bilo pokriveno asfaltom konačno završilo u toku ove godine", rekao je Paunović.

Kako je naveo, podžrali su inicijativu posle koje je u 2017. godini presvučeno recikliranim asfaltom negde oko devet kilometara atarskih puteva na teritoriji Borče, Ovče, Krnjače i Preliva.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво