PS: Podrška listi "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd"

Gradski odbor Pokreta socijalista Beograd dao je večeras punu podršku izbornoj listi "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd", za beogradske izbore koji su zakazani za 4. mart.

"Pokret socijalista će sa svojim prijateljima i saborcima iz Srpske napredne stranke nastaviti i dalje da se bori za bolji, razvijeniji i moderniji Beograd", navedeno je u saopštenju Pokreta socijalista.

Baš zato što volimo Beograd, ističe PS, smatramo da naš grad zaslužuje da nastavi putem kojim je 2014. godine započeo da korača, a to je put ka društvu modernih evropskih prestonica.

"Beograd može i mora da postane još bolje mesto za život svih Beograđana, a izborna lista 'Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd' je lista koju čine ljudi koji svojim kvalitetima i znanjima garantuju da je taj cilj ostvariv", naveo je Pokreta socijalista.

Ističu da pred Beograđane izlaze sa rezultatima četvorogodišnjeg odgovornog rada.

"Za razliku od svih dosovskih partija koje Beograđanima nude samo mržnju prema jednom čoveku - Aleksandru Vučiću, mi pred Beograđane izlazimo sa rezultatima četvorogodišnjeg marljivog i odgovornog rada. Pokret socijalista je ponosan što je deo tima koji voli Beograd", istaknuto je u saopštenju.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво