SNS: Ljudi sa naše liste istinski vole Beograd

Srpska napredna stranka navodi da je ponosna na ljude od znanja i zvanja koji je predstavljaju na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" koji, kažu, za razliku od "patoloških lažova i osvedočenih lopova okupljenih oko Đilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića i ostalih izvršilaca Miškovićevih naloga", istinski vole grad i žele dobro svojoj zemlji.

SNS u saopštenju, navodi da je "pištoljdžija Janković, saborac lopovsko-tajkunske koalicije - patološki lažov".

"On je toliki lažov da ni sam više ne zna šta laže i koga laže, a ne može da prođe ni jedan jedini dan, a da građani ne vide kakvu su sramotu od čoveka plaćali mesečno više od 3.000 evra, dok je bio lažni zaštitnik građana i kakva je bruka od ličnosti bila predsednički kandidat", navodi se u saopštenju SNS-a.

Tvrde da Janković, kome, kaže, ne veruju ni najbliži saradnici, "kao što je lagao za predsedničke izbore, sada laže i za beogradske izbore".

"Izgleda da Janković jedino nema vremena da građanima objasni odakle mu gomila para, 'audi A8' i gliser kojim se razmeće i bahati po Srbiji. Miškovićeva lopovsko-tajkunska koalicija, koju predvode Đilas, Šapić, pojačana sa pištoljdžijom Jankovićem i Vukom Limunovim Jeremićem, nikako da shvati da narod u Srbiji nije ni lud, ni glup da dozvoli prevarantima i lopovima da ih ponovo pljačkaju dok se oni bogate", navode u SNS-u.

Ranije danas predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković izjavio je da ne očekuje fer uslove za izbore u Beogradu, raspisane za 4. mart.

Saša Janković je, na konfereniciji za novinare na kojoj je govorio o novim prekršajnim prijavama protiv učesnika protesta posle predsedničkih izbora, prošle godine, rekao da je "siguran da REM neće početi da radi svoj posao, niti RTS početi da se pridržava medijskih standarada".

"Siguran sam da Aleksandar Vučić neće seći granu na kojoj sedi, on sa fer medijskim uslovima, bez zloupotreba medijskih resusra, laži i pritiska ne moze da dobije izbore, ali sam uveren u demokratsku snagu Beograda i Srbije koja će se sa tim izboriti", rekao je Janković.

Izbori u Beogradu nisu, kaže, uobičajeni redovni izbori, već su "pitanje opstanka i budućnosti Srbije".

Janković nije direktno odgovorio na pitanje novinara da li je razočaran što je SDS Borisa Tadića odlučio da na izborima podrži kandidata DS-a i Nove stranke, već je rekao da svim opozicionim strankama želi uspeh na izborima i da je uveren u dobar rezultat, ali da je pitanje ko će sa kim - tehničko pitanje, a njemu je važnije da se svi "okrenu prema represivnom režimu".

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво