Čestitka Borisa Grizlova Aleksandru Vučiću

Predsednik Vrhovnog saveta Jedinstvene Rusije, Boris Grizlov, čestitao je predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, pobedu na predsedničkim izborima.

Boris Grizlov je u čestitki istakao da osvareni rezultati predstavljaju dokaz podrške stanovništva ciljevima i zadacima Vučićevog predizbornog programa i političkog kursa.

Stratešsko partnerstvo Srbije i Rusije razvija se u duhu međusobnog poštovanja, prijateljstva i poverenja, ocenio je Grizlov, a cilj saradnje je jačanje i obezbeđivanje novih perspektivnih projekata u oblastima koje su od prioritetnog značaja za dve zemlje, saopštio je SNS.

"Ubeđen sam da će dijalog između Jedinstvene Rusije i Srpske napredne stranke ostati na isto tako visokom nivou i posle Vašeg izbora za predsednika Republike Srbije, i da ćemo uspešno nastaviti sprovođenje narednih koraka na razvoju elemenata Sporazuma o međupartijskoj saradnji, sklopljenog 2010. godine", dodao je Grizlov.

Produbljvanje saradnje između dve zemlje odgovara interesima ruskog i srpskog naroda, i doprinosi daljem učvršćivanju mira i stabilnosti u regionu, iznosi se u čestitki.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се