Predstavnik LDP-a u RIK-u podneo ostavku

Predstavnik Liberalno demokratske partije u Repibličkoj izbornoj komisiji Dragan Ninković podneo je pisanu ostavku i više neće učestvovati u radu RIK-a, saopštio je LDP.

"Kao što je najavio predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, ova ostavka je rezultat želje da se izađe u susret zahtevima studenata koji protestuju već sedam dana na ulicama najvećih gradova u Srbiji", piše u saopštenju.

Ta stranka ocenjuje da "situacija u kojoj smo se našli posle izbora ukazuje da smo duboko podeljeno društvo koje ne uspeva da pronađe zajednički jezik i odgovori na najvažnija pitanja od kojih zavisi budućnost svih".

Zbog neprihvatljivih slabosti političara, žrtve neodgovornosti i vlasti i opozicije postaju upravo oni koji svoju budućnost treba da traže u Srbiji, smatra LDP.

Navodi i da niko ne treba i nema pravo da relativizuje značaj protesta ignorišući zahteve studenata, baš kao što niko u njihovoj borbi, posle svih prokockanih šansi, ne sme sebično da traži novu stranačku priliku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво