Ponavljanje izbora na osam biračkih mesta 11. aprila

Republička izborna komisija donela je rešenje o ponavljanju izbora za predsednika Srbije na osam biračkih mesta, na kojima je poništila glasanje.

Izbori će biti ponovljeni 11. aprila i to na po jednom biračkom mestu u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci i beogradskoj opštini Zvezdara.

Na ponovljenim izborima za predsednika Srbije na osam biračkih mesta pravo glasa ima 9.851 birač.

Biće štampano 9.900 glasačkih listića, od čega je 49 rezerva glasačkih listića – 0,5 odsto od konačnog broja birača na biračkim mestima na kojima se ponavlja glasanje.

Glasački listići, koji će biti štampani sa jednom, dve, tri ili četiri jezičke varijante, biće identični onima sa izbora 2. aprila, sa naznakom da su izbori ponovljeni.

Glasački listići biće led sive boje, a kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije štampaće se na hartiji rezedo boje.

Izbori će 11. aprila biti ponovljeni na biračkom mestu broj 77 MZ "Mirijevo" na teritoriji opštine Zvezdara, na biračkom mestu broj 11 Dom kulture Klek u opštini Zrenjanin, biračkom mestu 48 – OŠ "Branko Radičević", Uljma na teritoriji grada Vršca, na biračkom mestu 11 Klub penizonera, Glogonj na teritoriji grada Pančeva.

Ponavljanje izbora biće i na biračkom mestu 11 OŠ "Sveti Sava", Bačka Panaka, na biračkom mestu broj 5 zgrada prve mesne zajednice u Vrbasu, na biračkom mestu broj 18 Osnovna škola, Jelenac na teritoriji opštine Topola i na biračkom mestu broj 10 Osnovni sud u Kraljevu.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво