Janković: Nemam pravo da odustanem

Predsednički kandidat Saša Janković održao je predizborni skup na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Na skupu je osim njega govorilo još nekoliko poznatih ličnosti, koje podržavaju njegovu kandidaturu.

Obraćajući se prisutnima ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, Saša Janković je poručio da nema pravo da odustane i dodao da će ga ljudi retko videti nasmejanog jer, kako kaže, shvata kakvu odgovornost ima.

"Znam jedno, neću vas izneveriti, nastaviću da budem jedan ispred vas. Ne osećam se hrabrim, igrom slučaja reflektori su uprti u mene, a mogli su biti upriti u bilo koga u vas. Samo ću raditi svoj posao, a moj posao će biti da zaustavim ono što treba da se zaustavi i da pohvalim ono što je za pohvalu", rekao je Janković.

Na skupu su govorili i Srbijanka Turajlić, reditelj Kokan Mladenović, košarkaški trener Dušan Ivković, glumac Sergej Trifunović i akademik Dušan Teodorović.

Po okončanju skupa okupljeni građani su zajedno sa Jankovićem prošetali centralnim gradskim ulicama, a skupu su prisustvovali i članovi rukovodstva Demokratske stranke na čelu s predsednikom Draganom Šutanovcem.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара