Janković: Vučiću, neću te amnestirati

Predsednički kandidat Saša Janković rekao je na mitingu u Hercegovačkoj ulici da je Aleksandar Vučić "kompletan fantom iz Savamale".

Janković je rekao da je u noći rušenja objekata u Savamali bilo "puno raznih fantoma", ali da su svi bili tu u "ime jednog čoveka i njegovih interesa", koji, kako kaže, godinu dana zataškava taj slučaj.

Na predstojećim izborima za predsednika, kaže Janković, odlučuje se - "ili si ti kompletan fantom iz Savamale ili smo mi kompletni idioti".

Kako je rekao, Vučić će, "ostao ne ostao premijer" odgovarati pred zakonom.

"Pogrešio si što mi nisi dao da radim svoj posao, što ove ljude nisi pustio da rade svoj posao, i pogrešio si što nisi dao Tomislavu Nikoliću da bude predsednik Srbije, jer, ja te neću amnestirati", poručio je Janković Vučiću.

Uputio je i niz kritika na račun premijera i način funkcionisanja vlade Srbije, iza kojih, tvrdi, ostaju žrtve - poplava, helikoptera...

Skupu su prisustvovali funkcioneri DS-a, među kojima i lider demokrata Dragan Šutanovac, predsednik Nove stranke Zoran Živković, članovi Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" i javne ličnosti koje su podržale Jankovića kao predsedničkog kandidata.

Učesnici su nosili transparente - "Podseti me šta to beše Ustav" , "Zakon je isti za sve"...

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво