Stefanović: Izbor Vučića je opredeljenje za budućnost

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović uveren je da duge, do sada nezabeležene kolone ljudi, koji strpljivo čekaju da svojim potpisom podrže kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, garantuju da će se građani Srbije opredeliti za budućnost, a ne za prošlost i destrukciju.

"Ogroman broj građana naše zemlje, koji su već sada, u desetinama hiljada, pružili podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, govori o tome koliko su ljudi ozbiljno shvatili potrebu da se bore za nastavak dobre politike, koja garantuje bolji život i ekonomski prosperitet", naveo je Stefanović u pisanoj izjavi medijima.

On kaže da bez obzira na sve pokušaje raznih dosovskih i kvazi dosovskih kandidata da vrate Srbiju u prošlost i sebi obezbede novi mandat za pljačku građana, jasno je da će se građani Srbije na izborima boriti da masovno podrže Vučića i politiku stabilnosti, otvaranja novih radnih mesta, pristojne i uređene Srbije.

Tomić: Janković urušio instituciju, DS urušvala sve po Srbiji

Član Predsedništva SNS-a Aleksandra Tomić izjavila je da onoliko koliko je Saša Janković kršio Ustav i zakon i urušio instituciju ombudsmana, toliko su i Demokratska stranka i njeni funkcioneri pljačkali i urušavali sve po Srbiji.

Tomićeva je poručila da rezultati katastrofalne ekonomske politike DS-a su dugovi koje i danas plaćamo, preskupi krediti kojima su nas zaduživali, nezaposlenost od 26,1 odsto, armija od 500.000 nezaposlenih, ekonomski pad od 3,6 odsto BDP-a, prosečna plata od 250 evra...

"Za razliku od njihove politike razaranja i uništavanja države, rezultati ekonomske politike Aleksandra Vučića i SNS-a su takvi da Srbija danas ima suficit od 11,5 milijardi dinara (iako je planiran deficit od 25,8 milijardi dinara), otvorenih novih 55 fabrika, 130.000 novozaposlenih radnika, izgrađenih 138 kilometara auto-puta, obnovljenih 360 škola, bolnica, domova zdravlja i ambulanti, i nezaposlenost od svega 13 odsto", navela je Tomićeva u pisanoj izjavi za medije.

Naš cilj je, poručila je, ozdravljenje srpske privrede, otvaranje novih radnih mesta, prosečna plata od 500 evra i stvaranje moderne, uređene države, a sve to postižemo uz naporan rad i veliku odgovornost prema građanima Srbije.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво