SNS: Napad na aktiviste i prostorije naprednjaka

U noći između nedelje i ponedeljka nepoznate osobe provalile su u prostorije SNS-a u centru Vrbasa i tom prilikom pričinjena je materijalna šteta, saopštio je Pokrajinski odbor SNS Vojvodine koji je osudio taj, kako navodi, vandalski napad. Naprednjaci saopštavaju i da su napadnuti njihovi aktivisti na Vidikovcu.

Nakon napada na njihove prostorije, SNS je saopštio da najoštrije osuđuje takav vid napada političkih neistomišljenika, motivisanih mržnjom prema stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću, piše u saopštenju.

"Ovaj događaj nas neće zaustaviti u borbi za moderniju i uređeniju Srbiju i Vrbas u kojima nema opravdanja za nasilje. Vodimo poštenu kampanju, pri čemu nam je osnovni cilj bolji život naših sugrađana, od strane kojih imamo apsolutno poverenje i podršku", navode naprednjaci.

Dodaje se da su nakon napada pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavili uviđaj i sproveli mere iz svojih nadležnosti.

SNS je saopštio i da su njihovi aktivisti napadnuti u naselju Vidikovac, na opštini Rakovica. Poručuju da ih nikakva prljava kampanja neće obeshrabriti u nastojanjima da obezbede bolju budućnost Srbije i svih njenih građana.

SNS je u saopštenju osudio to nasilje i pozvala nadležne državne organe da privedu pravdi huligane.

"Onim huliganima kojima smeta stabilnost, ekonomske reforme i sve bolji međunarodni ugled Srbije, onima kojima je zajednički imenitelj samo mržnja prema SNS-u i Aleksandru Vučiću, poručujemo da ne odustajemo od borbe za modernu, bržu, jaču i bolju Srbiju", navodi se u saopštenju GO SNS-a.

Svojim divljačkim ponašanjem, poručuju naprednjaci, pokazuju jasnu razliku između Srpske napredne stranke koja se bori za modernu i uređenu Srbiju, i onih koji nemaju šta drugo da ponude građanima osim laži i mržnje.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво