Zeleni Srbije: Snažna podrška Vučićevoj kandidaturi

Parlamentarna stranka Zeleni Srbije snažno podržavaju kandidaturu aktuelnog premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, koji je, kako kažu, spreman, voljan, rešen, odlučan i sposoban da doprinese da Srbija ostane stabilna zajednica, da se modernizuje i ekonomski osnaži udruživanjem u evropsku zajednicu građana.

Srbiji je potreban predsednik kao što je Aleksandar Vučić, državnik koji neguje mir i saradnju sa narodima i državama Balkana i Evropske unije, saopštila je stranka Zeleni Srbije.

"Snažno podržavamo Vučića u nameri da kao predsednik Republike doprinese daljoj izgradnji ekološke i zelene Srbije. Smatramo da naša država treba da razvija organsku poljoprivredu bez GMO, da bude zemlja očuvane prirode, zdravih i obrazovanih ljudi, koja ne rasipa energiju, i koja koristi obnovljive izvore energije, čuva građane od energetskog siromaštva, bolesti izazvanih prekomernim zagađenjima vode i vazduha", navodi se u saopštenju.

Zeleni Srbije podržavaju Vučića jer, kako navode, radi na izgradnji stabilne i ekonomski jake Srbije.

"Svi zajedno ćemo raditi na unapređenju kvaliteta životne sredine i kvaliteta života ljudi. Zeleni će pomoći da se uspostavi sistem upravljanja otpadom i učiniti sam otpad korisnim", dodaju iz stranke Zeleni Srbije.

Podsećaju da našoj zemlji predstoji borba sa klimatskim promenama i primena mera za smanjenje njihovog negativnog uticaja.

"Radićemo na izgradnji sistema za prečišćavanje voda za dobrobit i zdravlje ljudi. Očekujemo primenu principa kružne i zelene ekonomije i time otvaranje mogućnosti za zelena radna mesta", naveli su.

Vučić je, kažu, voljan i odlučan u nameri da osnaži javno upravljanje u oblasti zaštite životne sredine, kao i da Srbiju uvede u Evropsku uniju.

Zeleni Srbije, u koaliciji koju predvodi Ivica Dačić, sa Socijalističkom partijom Srbije, smatraju Vučića, kandidata Srpske napredne stranke, i svojim kandidatom i u narednoj kampanji će ga snažno podržati.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво