LDP i SDA: Umesto problemima, vlast se bavi opozicijom

Vladajuća koalicija u Srbiji se, umesto problemima, bavi opozicijom i ne želi i ne može da uradi posao od kojeg zavise svi građani Srbije, ocenile su LDP i SDA.

Oni poručuju da zbog toga opozicija nema pravo na isto ponašanje i da mora kandidovati politiku koja bi u budućnosti bila konkurentna onome što radi Aleksandar Vučić.

"LDP i SDA će za ove ideje tražiti podršku onog dela društva koje razume da su ovi izbori pred nama prilika da se definišu poslovi koje ćemo raditi zajedno posle kampanje, kao i šansa za dalju afirmaciju ideje o modernoj građanskoj Srbiji", navode te stranke u saopštenju posle sastanka Čedomira Jovanovića i Sulejmana Ugljanina.

Oni su, kako se navodi, razgovarali o daljim zajedničkim aktivnostima koje, kako navode, podrazumevaju ubrzano pristupanje Srbije EU i NATO, demokratizaciju društva i jačanje institucija, te konačno rešavanje statusa Kosova uz podršku dogovorenim sporazumima iz Brisela, podršku očuvanju jedinstvene BiH, kao i rešavanje problema koji postoje u Sandžaku.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво