SNS: Laž da su odbornici SNS-a bacali kutije u Šapcu

Srpska napredna stranka demantovala je da su odbornici te stranke u skupštini grada Šapca bacali kutije po sali. SNS će nastaviti svim legitimnim putevima da se bori protiv "katastrofalne politike i pljačke koju sprovodi Nebojša Zelenović i njegovi koalicioni partneri", navodi se u saopštenju naprednjaka.

"Notorna je laž da je bilo koji odbornik i član SNS-a bacao kutije po sali i ponašao se neprimereno", navodi se u saopštenju gradskog odbora SNS-a u Šapcu i dodaje da su oni zgroženi medijskom hajkom koja se vodi protiv njenih odbornika u skupštini grada Šapca

Navode da je istina da se koalicioni partner Nebojše Zelenovića na čelu sa Sofronijem Čonjagićem ponašao neprimereno i politički nekorektno nepoštujući procedure, kao i da je Čonjagić nasilnim putem pokušao da sprovede sopstvene interese, u isto vreme izazivajući potpuni haos u sali.

Naprednjaci navode i da je lokalni medij pod kontrolom Zelenovića montirao snimak vezan za događaj u Šapcu dok su ga ostali mediji preneli.

SNS navodi da će građanima nakon objavljivanja nemontiranog materijala biti jasno da SNS govori istinu, a da je Nebojša Zelenović ponovo pokušao da ih obmane.

SNS naglašava da će nastaviti svim legitimnim putevima da se bori protiv "katastrofalne politike i pljačke koju sprovodi Nebojša Zelenović i njegovi koalicioni partneri".

Od cilja da se Šabac pretvori u grad sa stabilnim društvom, društvom  koje ima izvesnost u funkcionisanju GO SNS u Šapcu neće odustati, a "pljačka i manipulacija Zelenovića i njemu sličnih mora da se završi", poručili su naprednjaci Šapca.

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 06. maj 2016, 11:46) - saša [neregistrovani]

Sašayu@t-online.de

Pročitaj tekst još jednom, polako da bi razumeo, pa komentarisi.

(četvrtak, 05. maj 2016, 20:49) - anonymous [neregistrovani]

Snimak

Sve se lepo vidi na snimku.