Kostić: Gračanica - tvrđava Srpske napredne stranke

Čaln Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Vladeta Kostić rekao da je Gračanica tvrđava SNS-a i da će to potvrditi vanredni parlamentarni izbori 24 aprila.

Kostić je na izbornoj konvenciji SNS rekao da je Gračanica ujedinjena u politici koju vodi premijer Aleksandar Vučić i da su shvatili da ne mogu dozvoliti sebi luksuz podela jer bi tako postali plen onih koji bi Gračanicu da vrate u prošlost.

Kostić, koji je gradonačelnik Gračanice, pozvao je sve da 24. aprila podrže SNS i premijera Aleksandra Vučića, istakavši da su izbori važni za sve, naročito za Srbe sa KiM.

Istakao je da Srbima u pokrajini nema opstanka bez ekonomski jake i stabilne Srbije.
“Potrebno je da rezultatima na izborima Aleksandru Vučiću damo najaču kartu u Briselskim pregovorima, a to je sigurno podrška Srba sa KiM”, rekao je Kostić i naglasio da je za nepune dve godine Vučić na KiM bio sedam puta.

Na konvenciji SNS u prepunom Domu kulture u Gračanici govorio je i zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev, koji je istakao da će Vlada Srbije, premijer Vučić i Kancelarija za KiM podržati svakoga ko želi da radi na KiM i ostane u pokrajini.
Kozarev je pozvao sve da 24. aprila daju svoj glas Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću.

Član GO SNS Milovan Drecun izjavio je da je Kosovo i Metohija bit srpskog naroda, naša istorija, sadašnjast, budućnost i otadžbina svakog Srbina.

Drecun je rekao da su Srbiju 2012. oteli iz ruku od onih koji su je opljačkali, unazadili i unesrećili, i svojim neznanjem i nečinjennjem doveli do toga da je KiM bilo tada samo na korak od ujedinjenja sa Albanijom.

“Godine 2012. to smo zaustavili, dok su oni za četiri godine zatvorili preko 450.000 radnih mesta, mi smo otvorili 120.000. Kada smo krenuli u proces normalizacije odnosa da bi zaštitili Srbe na KiM i sprečili stvaranje 'Velike Albanije', onda su nas oni koji se junače na vašem stradanju, optuživali da smo izdali Kosovo”, rekao je Drecun.

Nismo zatvorili naše institucije na KiM i niste ostali bez posla, rađa se mnogo više dece i tako se mi borimo za Srbiju, poručio je Drecun okupljenima u Gračanici.

Na konvenciji SNS-a u Gračanici govorio je i čaln IO SNS Branimir Stojanović koji je okupljene podsetio na same početke formiranja SNS, istakavši da zastava SNS nije samo stranačka zastava, već steg slobode, istine i nade. 

“Pre osam godina formirana je stranka koja je probudila nadu da je moguće da se drugačije završi, da ovde preživimo. Pre četiri godine krenuli smo u izborne pobede, sa zastavom SNS kao sa bakljom, obilazeći sela i svaku kuću, budeći nadu da ljudi ne odustanu i ne odu”, rekao je Stojanović.

"Izborili smo slobodu prvo u Gračanici, pa onda redom i tu slobodu nećemo dati", rekao je Stojanović i pozvao građane da 24. glasaju za SNS.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара