Zukorlić: Dati Bošnjacima šansu da grade

Nosilac izborne liste Bošnjačka demokratska zajednica - Za pomirenje Muamer Zukorlić predstavio je u Novom Pazaru socijalno ekonomski program i poručio da će se zalagati sa pravedan poreski sistem i olakšice investitorima, kao i izgradnju infrastrukture.

"Potenciraćemo autoput Istok-Zapad, od Sarajeva do Goražda je već projektovan, a mi ćemo se zalagati za put od Goražda do Bijelog Polja, od Bijelog Polja do Tutina, od Tutina do Novog Pazara i od Pazara do Mitrovice", kazao je Zukorlić.

On je poručio Vladi Srbije da Bošnjacima treba da da šansu.

"Neka vlada prema nama pokaže iskren i pošten odnos, neka nam da šansu i omogući ambijent u kojem se nećemo osetiti ugroženim, i videće kako će bošnjački narod graditi i braniti, pa na kraju i voleti Srbiju", rekao je Zukorlić.

Zukorlić je predložio da majke sa petoro dece primaju platu iz državnog budžeta, bez obzira na obrazovanje i radni staž. Rekao je i da bi majke trebalo da budu najzaštićenije.

"Mi ćemo zahtevati da majka s petoro dece mora dobijati platu. Da bi do toga došlo, iza toga mora stajati država", rekao je Zukorlić.

Dodao je da će predložiti da jedan od prihoda u Fondu za majke bude zaplenjena imovina kriminalaca.

 

понедељак, 29. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво