"Srpske firme gradiće auto-put Niš-Merdare 2017."

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović rekla je da će gradnja auto-puta Niš-Merdare-Priština, koji će prolaziti kroz Kuršumliju, početi 2017. i da će taj posao vredan više od pola milijarde evra raditi srpske firme.

Mihajlovićeva je na predizbornom skupu u Kuršumliji kazala da će izgradnjom tog auto-puta koji će prolaziti kroz Kuršumliju i Prokuplje biti otvorena nova radna mesta.

"Važni su nam strateški projekti koji od Srbije čine čvorište zemalja Zapadnog Balkana. Auto-put Niš-Merdare prolazi kroz Prokuplje i Kuršumliju i doprineće razvoju tog dela Srbije. Auto-put Niš -Merdare biće dug 77 kilometara, a ukupna dužina od Niša preko Prištine do Drača u Albaniji je 384 kilometara", navela je Mihajlovićeva.

Potpredsednica SNS-a je obećala građanima Kuršumlije da će biti završen i projekat za izgradnju brane u Selovi na Toplici, kao i da je novac za tu branu već obezbeđen.

Kako je rekla, u periodu 2015-2016. biće izdvojeno ukupno 156 miliona dinara samo u puteve na teritoriji Kuršumlije, a za ceo taj Toplički okrug za dve godine oko pola milijarde dinara.

"Ništa se ne radi u četiri oka, sve radimo preko tendera", dodala je Mihajlovićeva.

"Najvažnije da mladi ostanu u Srbiji"

Mihajlovićeva je u Prkouplju poručila da će najvažniji zadatak SNS i nove vlade biti da obezbedi dobre uslove za život kako bi mladi ostali u Srbiji.

"Glasajte 24. aprila za našu listu, da se živi bolje, da se borimo protiv siromaštva i za radna mesta - najvažnije je da naša deca ostanu u Srbiji", poručila je Mihajlović u Prokuplju.

Ona je na štandu SNS rekla da je ponosna na ono što su ta stranka, vlada i premijer Aleksandar Vučić uradili u prethodne dve godine, ali i na ono što je uradila lokalna vlast u Prokuplju.

"U Prokuplju postoje oni koji žele da se vrate na vlast i koji su ovde ostavili 8.000 porodica bez posla i 15 fabrika i preduzeća zatvorili. To je prošlost i to nećemo da dozvolimo", naglasila je potpredsednica SNS.

Ona je rekla da, sa druge strane, lokalna naprednjačka vlast sada upravlja tom opštinom domaćinski i pošteno.

"Mnogo dobrih stvari je uradila SNS u Prokuplju i to treba da nastavimo. Pozivam sve vas ovde da pričate sa komšijam i prijateljima i to samo o rezultatima", naglasila je Mihajlović.

Mihajlovićeva je rekla da Vlada Srbije danas ima budžet koji je finansijski stabialan i da može da plati sve svoje obaveze.

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović govorila je i na predizbornom okupljanju SNS u Žitorađi poručivši da će naprednjaci doneti bolji život građanima u tom delu Srbije kritikujući aktuelnu vlast u toj opštini da je odgovorna za siromaštvo i zainteresovana samo za svoje fotelje.

Navela je da su tu na vlasti "radikali, demokrate, SPS i drugi" i da su se ujedinili protiv lidera SNS Aleksandra Vučića. Pristalice SRS pokušale su da ometaju skup SNS.

Na kraju obraćanja Zorane Mihajlović kod štanda SNS u centru Žitorađe, više automobila je trubilo ističući obeležja SRS dok su prolazili pored okupljenih građana i simpatizera SNS.
Više od 100 naprednjaka i građana je zbog toga negodovalo mašući zastavamo Srbije i SNS. 

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара