Selaković: Vučić bio više puta na Kosmetu nego ijedan premijer

Aleksandar Vučić je na Kosovu i Metohiji boravio više puta nego ijedan predsednik Vlade od 1999. godine i incidenti, poput noćašnjeg u Zubinom potoku, ne mogu da ga zaplaše, poručio Nikola Selaković tokom stranačke akcije čišćenja u Arilju.

Nikola Selaković je rekao da takve stvari mogu samo još više da nas ujedine da budemo još odlučniji u sprovođenju politike na rešavanju problema našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

"To je politika očuvanja Srba na KiM, njihove bezbednosti, ekonomskog opstanka i prosperiteta i zaštita duhovne, kulturne i crkvene baštine", izjavio je Selaković.

Rezultat takve politike je, kako je naglasio, nesmanjen broj Srba na KiM, izvesnost formiranja Zajednice srpskih opština i mnogo bolje funkcionisanje srpskih institucija.

Selaković je u Arilju učestvovao u stranačkoj akciji čišćenja priobalja reke Moravice u kojoj je učestvovalo 350 aktivista SNS-a i koalicionih partnera.

"SNS pokazuje i ovom akcijom da ujedinjeni možemo sve. Na ovaj način rešavaćemo i sve ostale ekološke probleme, koji su posledica nemara i neodgovornosti svih nas. Pokazali smo u prethodne dve godine da možemo da pomeramo nepomerljive stvari i menjamo nepromenljivo. Vratili smo nadu građanima Srbije i pokazali da su promene moguće", naglasio je Selaković.

Podsetio je da je u protekle dve godine urađeno preko 300 kilometara auto-puteva i pruga, izgrađeno 270 mostova, otvoreno 120.000 novih radnih mesta, a samo u prošloj godini vrednost stranih investicija bila je preko milijardu i 800 miliona evra.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи