Lista predvođena SNS-om: "Aleksandar Vučić - Srbija Pobeđuje"

Srpska napredna stranka počela je širom Srbije prikupljanje potpisa građana za podršku kandidaturi za učešće na predstojećim izborima, a potrpedsednik stranke Nebojša Stefanović poručio je u Beogradu da su ovo važni izbori koji će odlučiti budućnost Srbije.

"Mi ne želimo povratak u prošlost, želimo snažne reforme i bolji život građana Srbije. Naša borba biće da se obezbedi takav životni standard kakav postoji u razvijenim državama Evrope", rekao je Stefanović u opštinskom odboru SNS na Novom Beogradu.

Podsetio je da se lista zove "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje", kojom naprednjaci žele da pokažu da u Srbiji nema prepreka kada su svi jedinstveni.

Stefanović je izrazio zadovoljstvo što se i na Novom Beogradu, a i širom Srbije okupio veliki broj građana koji žele da podrže ovu listu i izrazio uverenje da će ona osvojiti pobedu na izborima.

"Građani hoće da pokažu da je to vrsta jedinstva koju je naša lista uspela da postigne i da im je takva vrsta sigurnosti za budućnost Srbije važna", rekao je Stefanović.

Dodao je da na predstojećim izborima građani treba da se opredele za budućnost i nastavak one politike koju predstavlja Aleksandar Vučić.

"Uveren sam da ćemo u rekordnom roku prikupiti podršku građana za kandidovanje naše liste", rekao je Stefanović.

On je rekao da će lista okupljena oko SNS predati potpise brže nego što je to uradila ijedna lista do sada.

"Radićemo dokle god građani budu želeli da nam pruže podršku, i do u duboko u noć, a nastavićemo i sutra", rekao je Stefanović i dodao da je siguran da će za vrlo kratko vreme prikupiti ogromnu podršku.

Početku prikupljnja potpisa prisustvovali su i funkcioner SNS Bratislav Gašić, kao i kolaicioni partneri - predsednik SDPS Rasim Ljajić, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, predsednik PUPS Milan Krkobabić...

Ljajić je novinarima rekao da gužvu kakva je vladala ispred prostorija opštinskog odbora SNS nije video dugo godina i dodao da veruje da će još večeras biti prikupljeno i mnogo više potpisa nego što je potrebno za predaju izborne liste.

"To znači da bismo u narednim satima mogli da predamo listu i da i zvanično otpočnemo izbornu kampanju koja treba da bude krajnje pozitivna", rekao je Ljajić.

Dodao je da ovi izbori nisu "izbor za život ili smrt", ali jesu važni za budućnost zemlje i na neki način referendum da li Srbija treba da ide brže napred ili da tapka u mestu.

"Verujem da će građani u velikom broju izaći na izbore i mirne glave se opredeliti za one koje smatraju najboljima", rekao je Ljajić.

I predsednik Nove Srbije Velimir Ilić očekuje da će ovo biti najbrže prikupljanje potpisa.

"Očekujem ubedljivu pobedu Aleksandra Vučića i liste koju predvodi i nadamo se da će to biti najubedljivija pobeda u poslednjih nekoliko godina", rekao je Ilić.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je danas Ukaz o raspuštanju parlamenta i raspisao vanredne republičke izbore za 24. april.

Na listi "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" pored napredanjaka biće i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Nova Srbija, Pokret socijalista, Srpski pokret obnove, Srpska narodna partija, Pokret snaga Srbije i Samostalni DSS.

 

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво