Infostan: Zbog štrajka u "Pošti Srbije" novi rok za popuste

"Infostan" je preko sajta obavestio korisnike da je zbog štrajka JP "Pošta Srbije" produžen rok za korišćenje popusta na novembarske račune objedinjene naplate do 20. decembra.

Saopštavaju da je JKP "Infostan tehnologije" uradilo obračun i štampu novembarskih računa na vreme, ali je zbog kašnjenja u preuzimanju pošiljaka od strane JP "Pošta Srbije" i dostavi računa na kućne adrese korisnika, to preduzeće izašlo u susret korisnicima kako ne bi bili oštećeni.

Rok dospeća popusta pomeren je na 20. decembar, kako bi svi korisnici koji ostvaruju popuste pri plaćanju od pet, šest i sedam odsto stigli na vreme da plate račune.

Korisnici na sajtu preduzeća, u delu onlajn upit stanja mogu preuzeti elektronsku kopiju računa i sa njom izvršiti plaćanje, ne čekajući da im račun stigne redovnom poštom na kućnu adresu.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 04. dec 2019, 18:59) - anonymous [neregistrovani]

Kriminal

Računi za Infostan obično stižu u prvoj nedelji meseca, što uz rok plaćanja do 15. znači da građani imaju desetak dana za plaćanje. Sada se ne zna ni kada ćemo da dobijemo račune, ali je rok zakucan na 20. decembar? Rok mora da ostane najmanje 10 dana od dostave računa!