Kilometarska kolona automobila na mađarskoj granici prema Srbiji

Zbog povratka naših građana sa produženog prazničnog vikenda, provedenog u zapadnoevropskim zemljama, na izlazu iz Mađarske stvorena je kilometarska kolona prema Srbiji.

Prema podacima mađarske policije, potrebno je najmanje dva sata da bi se na graničnim prelazima Reske prema Horgošu i Tompa - prema Kelebiji napustila Mađarska.

U koloni su uglavnom automobili, kombiji i autobusi sa srpskim registarskim oznakama.

Mađarska policija pojačano kontroliše saobraćaj prema graničnim prelazima. 

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 12. nov 2019, 08:19) - anonymous [neregistrovani]

Ukupno 5 za mene

U subotu na Horgošu 1 sat dok smo prošli našu carinu i još 4 dok smo prošli Mađare. Atmosfera u "ničijoj zemlji" između nas i njih kao na divljem zapadu na granici incidenta,vozači u talasima trube u znak protesta i ništa. U povratku, prekjuče, ekspresno za 10-15 minuta kroz svaku kontrolu ali mučenje od subote pamtim.

(utorak, 12. nov 2019, 00:29) - Dragan Stajic [neregistrovani]

sramota

Prosle nedelje (dan) supruga i ja smo cekali 4 sata da iz Srbije udjemo u Madjarku na Horgosu. Isto ili slicno je bilo i na ostalim prelazima sto smo redovno pratili putem interneta. Sada iz obrnutog smera cekanje od 2 sata ? Tokom turisticke sezone je pakao.
Dzabe izjave politicara, dajte vec jednom resite ovaj problem da on bude na nivou humanosti i vrednosti ostalih civilizacijskih tekovina s kraja druge decenije 21. veka.... leteci automobili i ovi zemaljski koji jure 200 na sat? ha , ha ha.... cemu to ?