Skraćenje linija gradskog prevoza koje idu preko Slavije

Tokom protesta beogradskih taksista linije autobusa i tramvaja koje prelaze preko Trga Slavija biće skraćene, rečeno je RTS-u u dispečerskom centru GSP-a.

Autobusi na linijama 33, 47, 48 i 59 svoju trasu završavaće kod Autokomande i vraćaće se nazad na svoje početne terminuse u Resniku i Miljakovcu.

Tramvajske linije 7 i 9 iz pravca Bloka 45 saobraćaće do Gospodarske mehane i nazad.

Linija 3L1 iz Topčidera voziće do Pristaništa, dokle će saobraćati i tramvaji na liniji 12 sa Banovog brda.

Samo tramvaji na linijama 11 i 13 držaće se svoje redovne trase, jer idu preko Mosta na Adi.

broj komentara 6 pošalji komentar
(utorak, 15. okt 2019, 10:33) - anonymous [neregistrovani]

@Eto

Samo ste zaboravili da kazete da Car Go ne postuje zakon o taksi prevozu, nijednu njenu tacku - ne placa obaveze koje drzavi i udruzenjima placaju taksisti i upravo je tu problem, a ne u konkurenciji. Ne smeta taksistima konkurencija, vec nepostivanje zakona od strane nekih firmi koje se bave taksi prevozom. Taksisti traze od drzave da jednako tretira sve koji se bave taksi prevozom i tu je problem u drzavi koja ne radi svoj posao. Ne podrzavam taksiste u blokadi saobracaja, ali daleko od toga da je taksistima jednostavno.

(utorak, 15. okt 2019, 10:32) - anonymous [neregistrovani]

Komentatorima

Sto ne kazete nesto o krsenju zakona od strane Kar go?

(utorak, 15. okt 2019, 10:22) - Baba Djurdja [neregistrovani]

Vojska

Znaci vojska strajkuje izlaskom tenkovima na ulice. Kad mogu ovi taksisti sto ne bi mogla i vojska.

(utorak, 15. okt 2019, 10:19) - anonymous [neregistrovani]

Drzavo...

Drzavo, ima li te? Preduzmi nesto da zastitis narod koji se zlopati zbog blokada u Beogradu! Ako vec drzava Srbija nije u stanju da zastiti Srbe na Kosovu i Metojiji, neka ucini nesto u korist nas obicnih Beogradjana!

(utorak, 15. okt 2019, 08:33) - anonymous [neregistrovani]

eto....

i ja kazem isto , nikad vise u taksi i od sad pa nadalje samo CarGo,ovakav bezobrazluk i drskost je presao sve granice...vi ce te meni da govorite za moj novac sa kim cu ja da se vozim...napavili ste ljudima haos radi vaseg interesa...svako ima pravo da radi pa i taj CarGo,otvoris fimu, pruzas usluge prevoza , placas porez kao i svi drugi i sta hoces?..monopol?... e pa ne moze...ovim demonstracijama sto sad radite igubicete puno musterija koji nece vise iz principa hteti da ih vi vozite jer ste mnogima napravili haos od zivota radi vasih licnih interesa..

(utorak, 15. okt 2019, 07:28) - anonymous [neregistrovani]

Zasto

Zasto mucite najnizu klasu? Zasto? Vise nikad necu sesti u taxi!
Sram vas bilo.