Nepovoljni uslovi za vožnju: Padavine, sumaglica, vetar

Prognozirane padavine stvaraće nepovoljne uslove za vožnju u većem delu zemlje, a vozačima će biti potreban pun oprez za volanom posebno u prepodnevnim satima kada pored kiše, sumaglica, niska oblačnost i magla dodatno ugrožavaju bezbednu vožnju i smanjuju vidljivost.

Iz AMSS-a upozoravaju i na pojačan vetar i na jače bočne udare, koji u vožnji mogu biti opasni.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Zbog radova u stanici Resnik, od danas do 12. novembra, doći do izmene saobraćaja vozova na barskoj pruzi, saopštio je "Srbija voz" a. d.

Za vozove koji iz Beograda polaze u 9.10 časova za Bar, za Prijepolje teretnu u 15.15 časova, biće organizovan autobuski prevoz na relaciji Beograd-Valjevo. Autobusi će biti postavljeni na parkingu ispred železničke stanice Beograd u vreme polaska voza.

Za vozove, iz Bara u 7.10 časova, iz Užica u 03.34 časova i iz Prijepolja teretne u 6.05 časova, koji preko Valjeva saobraćaju za Beograd, biće organizovan autobuski prevoz na relaciji Valjevo-Beograd. Autobusi će biti postavljeni na parkingu ispred železničke stanice Valjevo u vreme polaska voza.

Voz iz Beograda za Vreoce sa polaskom u 4.45 časova, u ovom periodu neće saobraćati.

broj komentara 0 pošalji komentar