Nema magle na putevima, saobraćaj umeren

Saobraćaj je ovog jutra u Srbiji umerenog intenziteta dok je vidljivosti dobra i magle trenutno nema, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije Srbije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Produžavaju se radovi na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama "Sirig" i "Zmajevo" do 15. oktobra, do kada će i trajati obustava saobraćaja. Alternativne petlje su "Vrbas", "Srbobran 2" i petlja "Novi Sad".

Od 4. oktobra u periodu od 7.00 do 16.00 izvode se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz, na delu puta od petlje Kolari do petlje Vodanj, u zoni radova od 100 metara, u smeru Niš-Beograd. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj iz vozne i preticajne saobraćajne trake biće preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku.

Do 8. oktobra u periodu od 7.00 do 17.00, zbog izvođenja radova na održavanju kolovoza biće obustavljen saobraćaj na deonici Aleksandrovac-Boturić, kroz naseljeno mesto Raklje. Alternativni putni pravac, za vreme izvođenja radova, biće deonica Vitkovo-Brus-Boturić.

Do 6. oktobra izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na deonici petlja Markovac - petlja Lapovo - petlja Batočina, u smeru Beograd-Niš.

Do 18. oktobra zbog radova na popravci kolovoza desne strane auto-puta E-75 Novi Sad-Beograd saobraćaj će biti obustavljen u svim trakama smera od Novog Sada ka Beogradu. Saobraćaj se na ovom delu auto-puta odvija dvosmerno stranom, koja vodi u smeru ka Novom Sadu iz pravca Beograda.

broj komentara 0 pošalji komentar