Читај ми!

Radulović: Vučić sam da formira vladu

Bilo bi odgovorno od Vučića da sam formira Vladu zato što je dobio takav mandat od naroda, a ne da ponovo pravi koalicije, i da ne znamo ko je na kraju kriv, rekao je nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović.

Saša Radulović, nosilac liste "Dosta je bilo",  rekao je Fonetu da bi bilo odgovorno da predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić sam formira Vladu Srbije, jer je dobio takav mandat od naroda i ocenio da bi se tako konačno videlo da li ta stranka ima kapacitet za reforme.

"Tada bi se jasno videlo čiji program Vlada sprovodi i građani bi konačno videli da li SNS ima kapacitet da sprovodi reforme ili je onako kako smo govorili u kampanji, da tamo nema nikakavog kapaciteta za reforme", smatra Radulović.

Ističe da je zadovoljan rezultatima liste koju je predvodio "uprkos medijskom mraku" i da je rezultat od dva odsto pokazao da postoji ozbiljna podrška programu reformi na kojem njegov tim radi.

"Mislim da se teme u Srbiji menjaju i da opozicija to nije prepoznala na vreme", rekao je Radulović i najavio da će nastaviti rad na reformama, na kojima je radio i kao ministar privrede.

Radulović je rekao da je više od 75.000 ljudi glasalo za listu "Dosta je bilo", a da je u Novom Sadu, Nišu i nekim centralnim beogradskim opštinama lista prešla pet odsto.

Radulović u ovom trenutku ne vidi mogućnost saradnje sa Demokratskom strankom i Novom demokratskom strankom.

"Videćemo, nama je bitno da nametnemo ključne teme. Glavni problem Srbije je parazitski sistem, netransparentni ugovori, poresko opterećenje. Mi ćemo na tome insisitirati i govoriti o konkretnim rešenjima", rekao je Radulović.

Ukoliko opozicija bude spremna da to uradi, postoji osnov za dalju saradnju, istakao je Radulović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво