Читај ми!

SDP: Pobeda nas obavezuje

Ovaj narod je pokazao da je politički zreo, da je svestan situacije u kojoj se zemlja nalazi i zato su svojim glasovima podržali evropski Sandžak i Srbiju, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović. Dodao je da pobeda koalicije oko SNS-a, čiji je i SDP deo, obavezuje na ispunjavanje predizbornih obećanja.

Predstavnici Socijaldemokratske partije u Novom Pazaru ukazali su da je koalicija okupljena oko SNS-a, čiji su i oni deo, odnela ubedljivu pobedu u tom gradu uprkos prljavoj kampanji, ali i da ta pobeda obavezuje ispunjavanje predizbornih obećanja.

Član Predsedništva SDP-a i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović rekao je na konferenciji za novinare da se nada da će ta koalicija nakon pobede mnogo toga moći da uradi za taj grad i ceo region.

Iako je bilo teško voditi kampanju, "jer je sa druge strane bilo mnogo kleveta i laži", ovaj narod je pokazao da je politički zreo, da je svestan situacije u kojoj se zemlja nalazi i zato su svojim glasovima podržali evropski Sandžak i Srbiju, kao i borbu protiv korupcije, rekao je Mahmutović.

"Vučić i Ljajić su garanti da će i Novi Pazar, region i Republika ići u bolju budućnost", rekao je Mahmutović.

On je podsetio da je prilikom nedavne posete lidera SNS-a Aleksandra Vučića Novom Pazaru najavljeno otvaranje 400 novih radnih mesta, da se očekuje poseta šeika UAE Muhameda Bin Zajida i da građani tog grada mogu očekivati bolju budućnost.

Predsednik Gradskog odbora SDP u Novom Pazaru Husein Memić zahvalio se građanima na podršci pruženoj koaliciji u kojoj je SDP na čelu sa Rasimom Ljajićem.

On je istakao da je koalicija SNS-SDP osvojila ubedljivo najviše glasova "uprkos prljavoj kampanji koju su vodili neistomišljenici protiv nas i Vučića puštanjem spotova sa snimcima od pre 20 godina".

Prema preliminarnim podacima radnog tela Republičke izborne komisije u Novom Pazaru, koalicija okupljena oko SNS-a osvojila je 38,14 odsto, SDA Sandžaka 32,48 odsto, lista LDP-BDZS-SDU 19,51, a koalicija SPS-PUPS-JS 2,97 odsto glasova.

U Novom Pazaru je od 82.017 građana sa pravom glasa na biralište izašlo 39,5 odsto građana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво