Читај ми!

Čestitke Aleksandra Karađorđevića i SLS-a

Pobedu na parlamentarnim izborima, SNS-u čestitali princ Aleksandar Karđorđević i Samostalna liberalna stranka.

Srpskoj naprednoj stranci i njenom lideru Aleksandru Vučić pobedu na izborima u Srbiji danas su čestitali princ Aleksandar Karđorđević i Samostalna liberalna stranka.

Karađorđević je u čestitki istakao da je uveren "da će SNS odgovoriti velikim očekivanjima, kako onih koji su joj neposredno poverili svoj glas, tako i svih građana Srbije".

"Unapred se radujem našem susretu na kom bismo razmatrali mogućnosti kako da zajednički pomognemo našem narodu i zemlji", naveo je Karađorđević.

Karađorđević je, kako je saopštio Beli dvor, poželeo Vučiću i puno uspeha u sastavljanju nove vlade.

Samostalna liberalna stranka u svojoj čestitki je navela da "ogromno poverenje građana koje je dobila od SNS-a nosi sa sobom i ogromnu odgovornost za buduće izazove pred kojima se Srbija nalazi".

Ta stranka je navela i da je svoju odluku o podršci SNS-u i Vučiću temeljila na njihovoj iskazanoj proevrpopskoj politici i političkoj hrabrosti u otpočinjanju rešavanja kosovskog problema.

SLS je saopštila i da je spremna da zajedno sa svim relevantnim fakatorima nastavi sprovođenje "politike rešavanja konflikata razgovorima na putu daljih evropskih integracija i ostvarenju boljeg života".

Preliminarni rezultati na parlamentarnim izborima pokazali su da je SNS osvojila 48,8 odsto glasova građana, dok je koalicija okupljena oko SPS-a dobila 14 odsto glasova, a cenzus su prešle još Demokratska stranka i Nova demokratska stranka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво