Читај ми!

Jagodina, SNS jači od Palme

Koalicija SPS-PUPS-JS drugoplasirana u Jagodini, pošto je SNS osvojio 2.500 glasova više. Jagodina je glavno uporište Jedinstvene Srbije, koalicionog partnera SPS-a.

Srpska napredna stranka je u Jagodini, sa obrađenih 89 biračkih mesta, od ukupno 91, osvojila 2.500 glasova više u odnosu na drugoplasiranu koaliciju SPS-PUPS-JS.

"SNS je osvojio oko 14.000 glasova, dok koalicija oko SPS ima oko 11.000 glasova", rekao je novinarima u izbornom stabu SNS u Jagodini radski poverenik SNS Nebojša Tatomir.

Jagodina je glavno uporište Jedinstvene Srbije, koalicionog partnera SPS.

Tatomir je dodao da je na gradskom području Jagodine SNS dobio duplo više glasova.

"I u nekim velikim selima smo osvojili više, kao što je Majur, dok smo u Ribaru izgubili za samo 25 glasova", rekao je Tatomir.

U Jagodini se glasalo na 91 biračkom mestu, a na biračkom spisku je 66.177 birača.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво