Ožegović: Ne dajte grad onima koji ne znaju posao

Željko Ožegović pozvao je Beograđane da izađu na izbore i da ne daju grad "onima koji su pokazali da ne znaju posao, iz bilo koje stranke da dolaze".

Kandidat LDP za gradonačelnika Beograda Željko Ožegović pozvao je Beograđane da izađu na izbore i podrže jedinu politiku koja je uvek prvo razmišljala o životu i da ne daju grad "onima koji su pokazali da ne znaju posao, iz bilo koje stranke da dolaze".

"Ne dajte ovaj grad onima koji su pokazali da ne znaju posao, iz bilo koje stranke da dolaze - Đilasove, Tadićeve, Vučićeve ili Dačićeve. Oni svi pokazali da umeju jedino da brinu za partijski interes, ali ne misle o vama i ovom gradu", naveo je Ožegović.

On je, kako prenosi LDP, naveo da Beograd može da bude dinamičan i uspešan grad, jer su takvi ljudi koji u njemu žive i rade, ali da je prvi preduslov za to da partijski kadrovi najzad znaju gde im je mesto.

"Neka sede u svojim strankama, a ne na odgovornim mestima od kojih Beograd zavisi. Na tim pozicijama su nam potrebni oni koji znaju posao i oni koji su prvo Beograđani, pa sve ostalo", rekao je Ožegović.

On je rekao da je za osam godina koliko je vodio Novi Beograd pokazao koliko zna i koliko može.

"Kada se probudite u nedelju, izađite na ulicu, okrenite se oko sebe, setite se svojih najbližih, šta oni rade u tom trenutku. Ako je sve baš onako kako želite da bude, onda pružite ponovo podršku onima koji su vodili ili sada vode ovaj grad. Ako niste zadovoljni, ako želite da nešto promenite, glasajte za LDP", poručio je Ožegović.

Gradski odbor LDP i Ožegović razgovaraju danas, u finišu kampanje, sa ljudima u svih 17 gradskih opština "u beogradskom maratonu", a u svakoj od njih, kako se navodi u saopštenju, opštinski odbori će dan posvetiti dogovoru sa građanima.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво