ZZS za bolji položaj osoba sa invaliditetom

Protokol o saradnji na poslovima unapređenja položaja i kvaliteta života osoba sa invaliditetom, potpisali su lider Zajedno za Srbiju Dušan Petrović i Nacionalna organizacija osoba sa invaliditetom Srbije.

Lider Zajedno za Srbiju Dušan Petrović, danas je sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom Srbije potpisao Protokol o saradnji na poslovima unapređenja položaja i kvaliteta života osoba sa invaliditetom, saopštila je ta stranka.

"Vrata naše političke organizacije su otvorena za sve manjinske grupe u Srbiji, a po mom uverenju važnije je to što su i naša srca otvorena za sve vaše probleme, te da ćemo zajedno sa našim koalicionim partnerima biti spremni da sve vaše probleme saslušamo, te da pokušamo da za njih nađemo adekvatna rešenja i afirmišemo ih u Skupštini Srbije, a i na svakom drugom relevantnom mestu u društvu", rekao je Petrović.

Kako se navodi u saopštenju stranke Zajedno za Srbiju, potpisivanju protokola prisustvovala je izvršna direktorka Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom Srbije Ivanka Jovanović, a u ime te organizacije protokol je potpisao zamenik izvršnog direktora Mihailo Pajević.

"Ubeđena sam da će taj protokol biti samo okvir naše buduće saradnje", rekla je Ivanka Jovanovć i poželela sreću predstavnicima Zajedno za Srbiju na izborima u nedelju, 16. marta.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво