Читај ми!

Antić: Briga za najstarije jedan od prioriteta

Briga za najstarije biće jedan od prioriteta koalicije SPS-PUPS-JS, kaže kandidat te koalicija za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić.

Kandidat Koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić danas je na otvaranju kluba za starije građane na Voždovcu, naglasio da će briga za najstarije biti jedan od prioriteta te koalicije.

Antić je podvukao da su za proteklih pet godina uspeli da otvore 22 takva objekta u Beogradu, a današnjem otvaranju je prisustvovao i njegov koalicioni partner iz PUPS-a Milan Krkobabić.

"Zajedno sa Milanom Krkobabićem, uneli smo elemente humanosti i socijalne odgovornosti u politiku razvoja Beograda. Pre nas, takvih oblika staranja o najstarijim i najugroženijim građanima nije bilo u gradu", poručio je Antić.

On je naglasio da je ta koalicija praktično napravila novi koncept socijalne politike i dodao da ta praksa mora da se nastavi.

"Pre našeg ulaska u lokalnu vlast te politike nije bilo, nije postojala. Ako mi sutra ne budemo deo tima koji će voditi Beograd, garantujem da liberalne i desničarske stranke sigurno taj koncept neće staviti u vrh svojih prioriteta", upozorio je Antić.

Zamenik predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić rekao je da je briga o starima okosnica socijalne politike koalicije SPS-PUPS-JS.

"Briga o starijim sugrađanima, o njihovom socijalnom životu i humanost prema starim roditeljima, okosnica su naše koalicije", kazao je Krkobabić.

On je kazao da koalicija neće dozvoliti dalje urušavanje sistema socijalne zaštite i zdravstvenog osiguranja.

"Penzije moraju da prate plate i zdravstvena zaštita mora biti dostupna za sve građane", dodao je Krkobabić.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво