Читај ми!

Ilić: Glasajte za najbolje

Građane Srbije Velimir Ilić poziva da 16. marta izađu na izbore i "glasaju za najbolje", a to je, kako tvrdi, koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke u kojoj je i Nova Srbija.

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je sve građane da 16. marta izađu na izbore i glasaju za najbolje, a to je koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke, u kojoj je i Nova Srbija.

"Nemamo 16. marta neki veći posao od toga da izađemo na izbore i zato vas molim da u što većem broju glasate", rekao je Ilić u Smederevu.

Istakao je da će posle izbora vlada na čelu sa Vučićem povesti Srbiju napred i da će svaki dan sigurno biti bolji od prethodnog, navodi se u saopštenju Nove Srbije.

U mandatu naredne vlade koju će, uz poverenje naroda, predvoditi Vučić i koalicija okupljena oko SNS, Srbija će brzo postati ekonomski stabilna zemlja, cenjena u Evropi i svetu, dodao je Ilić.

Lider Nove Srbije je u obraćanju građanima u Ivanjici rekao da ne želi da ubeđuje građane ove varošice za koga da glasaju, jer ističe da oni sami to najbolje znaju.

"Podsećam da Ivanjica ima istorijsku priliku da nešto uradi, a pre svega mislim na auto-put koji će proći ovim krajem, ali mi smeta što šansu serviranu na tanjiru slabo koristite", rekao je Ilić građanima.

Prema njegovim rečima, slabe su inicijative iz Ivanjice da se ovo područje dalje razvija.

Ilić kaže da mu nije stalo da bude ministar u novoj vladi, već da hoće da učini sve što je u njegovoj moći da se čitav okrug pokrene.

"Kada auto-put, što je izvesno, bude prolazio pored Ivanjice, i kada se bude pravilo 6.000 obroka dnevno, a uz njih se prodaju poljoprivredni proizvodi, pokrenuće se ceo kraj i otvoriti 2.000 radnih mesta", naveo je lider NS-a.

Poseban akcenat Ilić je stavio na potencijal planine Golije. On kaže da bi ulaganje u ovaj, kako je nazvao Goliju, "rudnik zlata", doprinelo razvoju turizma ne samo u ivanjičkom kraju, nego i u čitavoj Srbiji.

недеља, 05. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара