Читај ми!

Popović: Nije tačno da se zna ishod

Oni koji govore da se rezultati izbora znaju unapred žele da građani ostanu kod kuće, jer se plaše njihovih glasova, tvrdi Aleksandar Popović. Kandidat DSS-a za gradonačelnika Beograda pozvao je građane da izađu na izbore jer na taj način mogu da promene ono što smatraju da u Srbiji nije dobro.

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović tvrdi da oni koji govore da se rezultati izbora znaju unapred žele da građani ostanu kod kuće, jer se plaše njihovih glasova, saopštila je DSS.

"Oni žele da što više vas ostane kod svojih kuća 16. marta. Oni se plaše vaših glasova, jer znaju da svaki novi glas predstavlja glas protiv njihove želje da Srbiju i dalje vode u sunovrat", ukazao je Popović.

Kandidat DSS za gradonačelnika je pozvao građane da izađu na izbore 16. marta istakavši da građani na taj način mogu da promene ono što smatraju da u Srbiji nije dobro.

Prema njegovim rečima, glas za Demokratsku stranku Srbije je glas za politički i vojno neutralnu Srbiju i za Beograd na koji će svi biti ponosni i u kome neće vladati lični interesi i prazne priče već će se voditi računa o interesima građana.

"Gotovo je tek kada se zatvore birališta. Do tada je sve moguće. Znamo u šta verujemo i znamo kome verujemo", rekao je Popović.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара