Читај ми!

Radulović: Vreme da građani odgovore na cirkus

U nedelju je vreme da građani odgovore šta misle o cirkusu u kome su učestvovale vladajuće i opozicione partije, rekao Saša Radulović. Niko nije poverovao da će "Beograd na vodi" izvući građane iz bede ili da će "Etihad" pokrenuti nezaustavljiv privredni rast, kaže nosilac liste "Dosta je bilo".

Nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović rekao je da je u nedelju vreme da građani odgovore šta misle o cirkusu u kome su zajedno kao klovnovi i zabavljači učestvovale vladajuće i opozicione partije.

Kako je ocenio, niko nije poverovao da će "Beograd na vodi" izvući građane iz bede ili da će "Etihad" pokrenuti nezaustavljiv privredni rast.

"Danas je poslednji dan predizborne kampanje, što je svakako dobra vest. Poslednjih nedelja slušali smo izjave, obećanja i obraćanja koja su imala za cilj da stvarnost predstave lepše, a perspektivu boljom nego što jeste", poručio je Radulović obraćajući se građanima Srbije povodom završetka izborne kampanje.

Radulović je izjavio da ipak nije bilo moguće odbraniti se od agresije u medijima političara i obraćanja, koja su najčešće vređala inteligenciju i moral najvećeg broja građana.

U nedelju je vreme da građani odgovore i pokažu šta misle o cirkusu u kome su zajedno kao klovnovi i zabavljači učestvovale vladajuće i opozicione partije, rekao je Radulović.

Mi nismo politička partija. Mi u tome nismo učestvovali, ističe lider liste „Dosta je bilo".

Kako je naveo, poruke te liste bile su istinite i iskrene.

Najčešće nismo donosili dobre vesti jer dobrih vesti nije bilo mnogo, ali smo uvek i na vreme upozoravali i predlagali sistemska rešenja koja su trajna i održiva, naveo je Radulović.

On je pozvao jedino građane koji su razumeli njegovu politiku da glasaju za listu broj 15: "Dosta je bilo".

"To su građani koji znaju da je jedini pravi neprijatelj našeg društva parazitski sistem i koji shvataju da taj sistem zajedno sa sistemom burazerske ekonomije vodi naše društvo u bankrot i propast", smatra Radulović.

Prema njegovim rečima, veliki je broj partijski zaposlenih kadrova sa kupljenim diplomama, koji imaju fiktivna radna mesta i rade za stranke.

"Političke stranke godinama žive na grbači običnih ljudi koji plaćaju za njihov nerad. To mora da prestane. 16 mart je prva prilika da se krene u obračun sa parazitskim sistemom", zakljuučio je Radulović i poručio da nastavlja borbu na svom sajtu i Tviteru.

Udruženje građana i izborna lista "Dosta je bilo - Saša Radulović" održalo je u centru Novog Sada performans, kojim su poručili da Srbiju opterećuje "parazitski sistem" i onemogućuje joj ekonomski napredak.

Aktivisti su kroz Novi Sad prošetali sa transparentima, na čelu sa devojkom obučenom u zastavu Srbije, kojoj su noge bile "okovane" lancem i na čijem je kraju bila velika kugla na kojoj je pisalo parazitski sistem.

Volonter udrženja "Dosta je bilo" Žarko Karanović rekao je da su performansom želeli da poruče da je neophodno demontirati sistem partija koje crpe privredu, kako bi građani mogli da žive od rada, a ne od privilegija.

Karanović je dodao da je udruženje složno u ideji da su Srbiji potrebni bolji uslovi za poslovanje, privredu i život i da zato ne prave razliku među političkim pratijama koje to sprečavaju.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво