Читај ми!

Đilas: Svaki glas vredi jako mnogo

Lider DS-a Dragan Đilas očekuje da građani glasaju za one koji shvataju da se zemlja pokreće tako što se ulaže u ekonomiju i privredu, ali svaki čovek sam donosi odluku o tome koliko vredi njegov glas. Ja vam kažem da svako vredi i svaki glas vredi jako mnogo, kaže Đilas.

Svaki čovek u Srbiji sam donosi odluku o tome koliko vredi, koliko vredi njegov glas, a ja vam kažem da svako vredi i svaki glas vredi jako mnogo, poručio je građanima Srbije uoči izbora 16. marta predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas.

Očekujem da na izborima glasaju oni kojima mi ne obećavamo, nego nudimo drugačiju državu, državu koja nije partija, a državna preduzeća nisu partijska, nego prava, sa menadžmentom, platom, bonusima za menadžere i zaposlene, rekao je Đilas u izjavi FoNetu.

Đilas očekuje da građani glasaju za one koji shvataju da se zemlja pokreće tako što se ulaže u ekonomiju, u privredu, prehrambenu industriju, sirovinsku bazu.

Kada izvozimo železnicom, pa i fabrike vagona, koje danas nemaju šta da rade, dobijaju posao, da pokrenemo ciklus, da ljudi rade i za to dobijaju normalnu platu, objasnio je Đilas.

Želimo da uložimo u obrazovanje, da napravimo fakultetske centre, da damo deci, studentima stipendije da studiraju i menjaju sliku tih gradova svojom pozitivnošću i energijom, da se javi nada i da zaista od ove zemlje u narednih nekoliko godina imamo ljude koji su sve preživeli, napravimo najjaču ekonomsku silu, rekao je lider DS.

Kada to uradimo, onda ćemo zaista početi da živimo bolje i moći da se izborimo sa svim onim anomalijama koje svaki dan srećemo svuda oko nas, rekao je Đilas.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво