Читај ми!

Vučić: Samo pobeda SNS garantuje budućnost

SNS se ne bori za opstanak, već da menja sebe i Srbiju i da našoj deci obezbedi bolju i drugačiju budućnost, rekao Aleksandar Vučić. Samo ubedljiva pobeda SNS garantuje sprovođenje reformi i budućnost Srbije, istakao lider te stranke.

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je pristalice u Kruševcu da izađu na izbore u što većem broju kako bi SNS ostvarila ubedljivu pobedu, jer jedino to će biti garancija da se našoj deci obezbedi bolja budućnost.

"SNS se ne bori za opstanak, već da menja sebe, Srbiju i da našoj deci obezbedi bolju i drugačiju budućnost", rekao je Vučić poručivši da samo ako SNS bude imala više glasova od svih ostalih lista zajedno može garantovati da će se sprovoditi reforme, voditi borba protiv korupcije i kriminala, da će se nešto uraditi za našu decu.

Vučić je rekao i da se dugo nije osvrtao na uvrede "konkurencije", jer je mislio da zajednički treba da graditi normalnu i pristojnu Srbiju, ali da ga je naljutilo kad je "konkurencija" prestala da napada njega, a Srbiji počela da preti ukrajinskim scenarijom, neredima i haosem.

"Tada je moja obaveza bila da im kažem - mene napadajte, pričajte da sam diktator - nemam problem sa tim, jer te vaše reči govore više o vama nego o meni, ali vam neću dati da srušite Srbiju, da potežete motke i puške po Srbiji", poručio je Vučić i dodao da ko god misli da će 16. marta tako nešto da se desi - grdno se vara.

Dodao je i da svi drugi zajedno imaju jedan do dva odsto prednosti u odnosu na SNS, što treba stići i prestići do nedelje, kako bi sprovođenje reformi i budućnost Srbije bili zagarantovani.

Zato je, ističe, postavio cilj koji, kako je naveo, nije lak.

"Taj cilj je da naša lista ima više glasova nego sve liste zajedno. Hoćemo pobedu i to ubedljivu pobedu", poručio je Vučić.

Lider SNS odgovorio je i na kritike da ta stranka nema politiku i da ne zna da li je to istok ili zapad.

Naša politika je da idemo u EU, ali protiv Rusije nećemo, rekao je Vučić.

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izrazila je uverenje da će na izborima 16. marta pobediti koalicija naroda i SNS, da će Srbija dobiti novog premijera, te da će zemlja zatim krenuti u velike, brze, snažne promene, koje će je izmeniti tako da će u njoj građani želeti da žive sa svojim porodicama.

Navodeći da su na prethodnim izborima pobeđivale politike i stranke s kojima je Srbiji bilo sve gore, Mihajlović je pozvala građane da 16. marta izađu na izbore i da glasaju za koaliciju SNS, jer samo ta koalicija može zauvek da iskoreni "Miškovićeve i Đilasove tajkunske sisteme, da otvori nove fabrike i zaposli Srbiju".

Gradonačelnik Kruševca i potpredsednik naprednjaka Bratislav Gašić je na početku predizbornog skupa podsetio da je SNS krenula u pobedu pre dve godine upravo iz Kruševca, te da tako i sada biti.

"Pojavila se nova budućnost oličena u Aleksandru Vučiću i njegovoj najbrojnijoj i najjačoj snazi na političkoj sceni Srbije, a to je SNS", rekao je Gašić i pozvao simpatizere da na izborima dokažu da je SNS najbolji, jer želi modernu i organizovanu državu, koju neće voditi oni koji se na njoj bogate i logističari narko-mafije.

Neizvesna izborna trka

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je u Novom Pazaru da će poslanički izbori u nedelju biti "mrtva trka" između SNS i svih ostalih stranaka zajedno.

On je na predizbronom skupu kod Petrove crkve izjavio da je u toj trci stanje trenutno nerešeno.

"Ukoliko oni budu imali bar jedan glas više, ujediniće ih tajkuni protiv nas i formiraće vladu. Ja od vas tražim da ih sve ubedljivo pobedimo kako bi Srbija išla napred", rekao je Vučić.

Lider SNS naglasio je da će najvažniji zadatak biti otvaranje novih radnih mesta i privredni oporavak i to, pre svega, u nerazvijenim delovima Srbije.

"U okviru nacionalnog prioritetnog plana, posebno ćemo razvijati okruge u Srbiji sa visokim procentom nezaposlenosti. Tu spada i Novi Pazar, a već je dogovoreno da turska tekstilna kompanija, koja već posluje u Leskovcu, u naredna dva meseca otvori fabriku u ovom gradu i zaposli 400 radnika", rekao je Vučić.

On je istakao i da je borba protiv korupcije bila najviše koncentrisana na Beograd i velike slučajeve, a ubuduće će se "pozabaviti i unutrašnjošću".

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво