Читај ми!

Grubješić: Besplatna užina osnovcima

Ukoliko dođem na vlast, svim osnovcima u Beogradu obezbediću besplatnu i zdravu užinu, rekla je kandidatkinja URS-a za gradonačelnicu Beograda Suzana Grubješić.

Kandidatkinja Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za gradonačelnicu Beograda Suzana Grubješić kazala je na predizbornom mitingu u Obrenovcu da će, ukoliko dođe na vlast, svim osnovcima u Beogradu obezbediti besplatnu i zdravu užinu.

"Besplatna užina za sve osnovce u Beogradu, što već imaju deca u Obrenovcu, potreba je dece koja se nezdravo hrane, ali i mnogih roditelja koji nemaju para ni za dečju užinu", kazala je Suzana Grubješić, a preneo URS.

Ona je navela da je potrebno da se obezbedi pre svega zdrava užina, koja uključuje i piće i da za to nisu potrebni "ni arapski krediti, ni sporazumi sa MMF-om, ni milijarde, već samo malo para i dobra volja".

"Mi deci uz besplatnu užinu nudimo i domaću zdravu jabuku, a neki se tome podsmevaju. Mislimo da je mnogo bolje deci dati jabuku, nego praviti pljeskavice od crkotina i prodavati ih oko škola", kazala je Suzana Grubješić.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво